Vloertegels

Onze collecties bestaan alleen maar uit vloertegels,vele mensen in Amsterdam kiezen voor vloertegels omdat ze vele voordelen hebben dan andere soorten vloerbedekkingen.Vloertegels zijn heel goed te combineren met vloerverwarmingsytemen.Vloertegels komen in bepaalde vormen en afwerkingen voor.

Vloertegels gepolijst

Vloertegels komen in de uitvoeringen als gepolijst,gepolijste vloertegels hebben een eigen karakter,karakteriserend als vloertegels zien wij ze als in hoogglans vormen,gepolijste vloertegels zijn populair in Amsterdam,vele van onze klanten hebben hun keuze gamaakt op gepolijste tegels.Gpolijste vloertegels bestaan in meerdere kwaliteit klassen,Baskon heeft voor u alleen maar kwaliteit tegels in hoogglans soorten.

Wij hebben alle maten en kleueren in hoogglans  vloertegels voor onze klanten in amsterdam,refererend hebben wij wat voorbeelden voor u waar wij in amsterdam woningen betegeld hebben met gepolijste vloertegels.

Vloertegels in matte uitvoering

Vloertegels voor de europese markt bestaan in merendeels uit matte vloertegels,afwerkingen van deze soorten kunnen vlak en gestructureerd zijn,deze vloertegels kunnen vaak ook gecombineerd worden met verschillede maten.

Onze asoortiment in vloertegels

U kunt als klant uit Amsterdam bij ons terecht zowel voor gepolijste vloertegels als vloertegels in matte uitvoering,wij hebben ruime collectie voor onze klanten,wij hebben bijna van elke vloertegel een grote optelling zo dat u ze beter kunt bekijken,u kunt onze showroom 6 dagen per week bezoeken,komt onze openingstijden u niet gunstig uit maak dan een afspraak wat bij u beter past,u bent welkom in onze showroom.

Tegels Amsterdam.nl -